fbpx

Termeni și condiții

Prin folosirea acestui site web, sunteți de acord cu Termenii de utilizare împreună cu orice termeni, condiții, notificări și declinări suplimentare incluse pe site, de aceea vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni de utilizare. Dacă vă opuneți oricăruia dintre acești Termeni de utilizare (inclusiv orice modificări sau modificări ulterioare) sau sunteți nemulțumit în vreun fel de utilizarea de către dvs. a site-ului web, singura dvs. soluție este să întrerupeți utilizarea site-ului.

Schimb-anvelope.ro este un registru de Vulcanizări și un site web de comparație deținut de Pluton Service SRL dezvoltat pentru a oferi prețuri, disponibilitate și servicii oferite de vulcanizarile prezente pe acest site. Orice ‘programare online’ sau contract încheiat este între dvs. și Vulcanizarea care furnizează serviciile.

Pentru a utiliza site-ul, trebuie să fiți de acord să primiți comunicări prin e-mail, SMS și telefon de la Schimb-anvelope.ro și Vulcanizări pentru a permite finalizarea programărilor.

Când faceți o Programare prin intermediul Site-ului, Vulcanizării alese i se vor trimite programarea și datele dvs. de contact și vi se vor trimite detaliile acestora prin adresa de e-mail pe care ați furnizat-o. Vă rugăm să vă asigurați că suntem pe lista dvs. de expeditori siguri și că nu sunt filtrați în fisierul spam/junk. Vulcanizarea va confirma sau anula toate cerințele de programare. Programarea NU este sigură până când Vulcanizarea nu confirmă acest lucru sau ați convenit acest lucru între voi. În cazul în care Vulcanizarea nu poate efectua Programarea, vă sfătuim să încercați la o Vulcanizare alternativă.

Contractul pentru orice Servicii oferite pe site sau cu Vulcanizarea în timpul reparațiilor este exclusiv între dvs. și Vulcanizare. Veți plăti direct Vulcanizării pentru toate lucrările efectuate în mod normal, conform termenilor și condițiilor lor de afaceri. 

Dacă trebuie să anulați sau să revizuiți data programării, vă rugăm să faceți acest lucru din contul dvs.de utilizare Schimb-anvelope.ro sau contactați direct Vulcanizarea. Este foarte important, deoarece Vulcanizarea vă așteaptă și a alocat o persoană care să lucreze la mașina dvs.

Schimb-anvelope.ro nu este responsabil pentru:

 • Orice tranzacții, dispute sau programări făcute între Vulcanizări și dvs., oricum ar fi putut avea loc, inclusiv, dar fără a se limita la, orice introducere pe site.
 • Natura sau caracterul adecvat al oricărui Serviciu convenit sau oferit de către Vulcanizare sau prin intermediul Site-ului web, nici caracterul adecvat al unei Vulcanizări în furnizarea Serviciilor oferite.

Recunoașteți și acceptați că eliberați Schimb-anvelope.ro de orice răspundere, pretenție sau daune de orice fel care ar putea apărea din cauza utilizării site-ului sau a Serviciilor de vulcanizare.

Prelucrarea și utilizarea de către Schimb-anvelope.ro a informațiilor dumneavoastră personale este în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate și cu Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR).

Programare înseamnă procesul prin care un Utilizator utilizează Site-ul Web pentru a căuta, a obține un preț, a compara și a selecta o Vulcanizare și un timp pentru livrarea Serviciilor care urmează să fie confirmate de către Vulcanizare prin e-mail/telefon/text sau fax.

Autoturism înseamnă un vehicul rutier impozitat ca vehicul privat de marfă ușoară și neutilizat comercial, care are patru roți și este conceput pentru a transporta pasageri.

Vulcanizare înseamnă un reparator auto.

Servicii înseamnă (dar nu se limitează la) orice livrare de servicii auto, ITV, întreținere, piese, accesorii sau reparații.

Programele de lucru înseamnă un set de articole de întreținere convenite care vor fi efectuate de o vulcanizare.

Schimb-anvelope.ro se referă la site-ul web deținut de Pluton Service SRL si care poate fi definit și ca „Noi”. Orice referire la Schimb-anvelope.ro în acești Termeni și condiții se referă și la Pluton Service SRL.

Termenii de utilizare înseamnă acești termeni de utilizare astfel cum au fost modificați din când în când.

Pluton Service SRL este o companie înregistrată în România sub numărul companiei 7458901 și are sediul social pe Calea Moldovei 35, Bacau, 600352.

Site-ul web înseamnă orice site web, platformă tehnologică, administrată sau deținută de Pluton Service SRL, inclusiv dar fără a se limita la schimb-anvelope.ro.

Utilizatorul este o persoană, care poate fi definită și ca „Dvs.”, care a vizitat și/sau a folosit Site-ul Web care caută și/sau efectuează o Programare pentru Servicii dintr-o Vulcanizare. Vulcanizarea este deasemenea un utilizator, dar este posibil ca in unele cazuri o vulcanizare să nu fie utilizator.

Prețurile pentru schimbul de anvelope oferite pe site sunt doar pentru autoturisme.

 • Toate informațiile furnizate de un Utilizator la efectuarea unei Programări sunt furnizate pentru ca Site-ul să ofere un preț și pentru ca Vulcanizarea să livreze Servicii pentru Mașina Utilizatorului într-o zonă.
 • Un Utilizator garantează că toate informațiile furnizate de acesta prin intermediul Site-ului Web sunt adevărate și exacte și că nicio informație furnizată sau omisiune făcută de Utilizator nu are scopul sau este de natură să inducă în eroare sau să înșele vreo persoană sau organizație. Schimb-anvelope.ro își rezervă dreptul, la discreția sa, de a solicita verificarea sau de a verifica în numele dumneavoastră orice informație furnizată de dumneavoastră.
 • Condiții de utilizare

 

Schimb-anvelope.ro poate înceta utilizarea site-ului de către un utilizator și sau poate anula orice programări fără notificare sau motiv, dar în special (dar fără a se limita la) următoarele:

 • informațiile furnizate de un Utilizator sunt incomplete, invalide, neadevărate sau incorecte;
 • un Utilizator folosește site-ul web pentru a trimite spam;
 • un Utilizator furnizează informații false despre identitatea sa;
 • un Utilizator întreprinde orice acțiuni care pot submina integritatea oricărui sistem de feedback sau comentarii; și
 • un Utilizator nu este de acord să primească comunicări de la Schimb-anvelope.ro și/sau Vulcanizare în legătură cu orice Rezervare.

Site-ul web

 • Schimb-anvelope.ro pune la dispoziție Site-ul web pentru a oferi Utilizatorului posibilitatea de a găsi Vulcanizări și de a face o Programare.
 • Schimb-anvelope.ro nu este implicat direct (fie ca agent sau principal) în nicio tranzacție între un Utilizator și o Vulcanizare.
 • Schimb-anvelope.ro nu garantează că Utilizatorul va putea face o Programare.
 • O Rezervare pe Site nu este un contract pentru Vulcanizare de a furniza Servicii.
 • Este posibil ca prețurile afișate pe site să nu fie corecte. Utilizatorul trebuie să convină prețurile cu Vulcanizarea la confirmarea Programării între ei.
 • Schimb-anvelope.ro nu poate și nu va pune întrebări cu privire la natura, adecvarea sau calitatea oricăror Servicii furnizate de orice Vulcanizare și nici acuratețea oricărei descrieri a Serviciului, preț, feedback, capacitatea tehnică sau capacitatea unei Vulcanizări de a finaliza orice tranzacție.
 • Detaliile furnizate pe site nu pot fi bazate pe acestea.
 • Dacă ne trimiteți o recenzie folosind sistemul nostru de recenzii, atunci sunteți de acord că putem publica recenzia dvs., împreună cu numele dvs., pe acest site și pe alte site-uri web și pe orice site web succesor pe care îl putem opera din când în când, pe o astfel de pagină și într-o poziție pe care o putem stabili la discreția noastră.
 • În plus, sunteți de acord că putem edita recenzia și să publicăm versiuni editate sau parțiale ale recenziei. Cu toate acestea, nu vom edita niciodată o recenzie în așa fel încât să creăm o impresie înșelătoare a opiniilor dvs.
 • Schimb-anvelope.ro nu validează nicio recenzie sau evaluări ale utilizatorilor asupra Vulcanizării. Orice opinii exprimate sunt doar cele ale Utilizatorului care trimite recenziile sau evaluările de recenzii furnizate de terți.
 • Este responsabilitatea Utilizatorului să organizeze orice transport, ridicare sau livrare (eventual inclusiv orice costuri) către și de la Vulcanizare, cu excepția cazului în care se convine altfel între Vulcanizare și Utilizator ca parte a contractului lor.
 • Schimb-anvelope.ro își rezervă dreptul de a modifica specificațiile, tarifele, recompensele, regulile și condițiile oricărui element al Site-ului, în orice moment, fără notificare. Un anunț poate fi emis fie pe site-ul web, fie printr-un e-mail autorizat, dar aceasta nu este o cerință. Deoarece acești Termeni de utilizare se pot modifica în timp, Utilizatorul este îndemnat să revizuiască periodic acești termeni pe Site. Orice informație datată care poate fi inclusă în conținutul acestui site web este publicată numai la data acesteia, iar TMO nu va avea nicio obligație sau responsabilitate de a actualiza sau modifica informațiile sau pentru acuratețea oricărei informații de pe site.
 1. Utilizatorul este responsabil pentru orice informații pe care le furnizează prin intermediul Site-ului. În special, Utilizatorul garantează că astfel de informații:
 • sunt adevărate, exacte și complete;
 • nu sunt frauduloase sau înșelătoare;
 • nu încalcă proprietatea intelectuală sau confidențialitatea niciunei terțe părți;
 • nu încalcă nicio lege, statut sau regulament;
 • nu este obscen sau ofensator și nu conține pornografie;
 • nu conține viruși, viermi sau alte instrucțiuni de programare a computerului care pot deteriora, interfera în detriment, intercepta sau expropria orice sistem, date sau informații personale.

 

2. Utilizatorul recunoaște că nu s-a bazat sau nu a fost indus de nicio reprezentare a Schimb-anvelope.ro și Schimb-anvelope.ro nu oferă nicio garanție sau reprezentare cu privire la:

 • rezultatele care pot fi obținute prin utilizarea site-ului web;
 • acuratețea, fiabilitatea sau altfel a oricărei informații obținute prin intermediul site-ului web;
 • Site-ul web fiind neîntrerupt, în timp util sau fără erori;
 • bunurile și/sau serviciile achiziționate sau obținute prin intermediul Site-ului.

 

3. Utilizatorul despăgubește și garantează Schimb-anvelope.ro și ofițerii, angajații, agenții, filialele și afiliații săi împotriva tuturor pretențiilor (inclusiv revendicări ale terților), cereri, daune, costuri (inclusiv costuri legale), penalități sau procese care decurg din sau ca urmare a:

 • utilizarea site-ului web;
 • orice dispută între Utilizator și o Vulcanizare;
 • orice neglijență a unei Vulcanizare în furnizarea de Servicii;
 • orice pierdere sau daune suferite de Utilizator care decurg din sau sunt legate de furnizarea Serviciilor;
 • orice pierdere sau daune suferite de Utilizator care decurg din sau legate de utilizarea Site-ului.

Limitare a răspunderii

Utilizatorul recunoaște că Schimb-anvelope.ro nu are nicio răspundere față de Utilizator în legătură cu orice Servicii. Utilizatorul eliberează Schimb-anvelope.ro de toate și orice revendicări care decurg din sau ca urmare a:

 • utilizarea site-ului web;
 • orice dispută între Utilizator și o Vulcanizare;
 • orice neglijență a unei Vulcanizări în furnizarea de Servicii;
 • orice pierdere sau daune suferite de Utilizator care decurg din sau sunt legate de furnizarea Serviciilor;
 • orice pierdere sau daune suferite de Utilizator care decurg din sau legate de utilizarea Site-ului.

 

Schimb-anvelope.ro sau site-ul web nu vor fi răspunzători pentru nicio pretenție pentru pierderi, daune sau răspundere, inclusiv pierderi sau daune indirecte sau consecutive speciale, cum ar fi pierderea de venituri, indisponibilitatea sistemelor sau pierderea datelor, în ceea ce privește:

 • utilizarea site-ului web;
 • utilizarea oricărei componente sau contribuții la site-ul web;
 • orice dispută cu o Vulcanizare de orice natură, inclusiv, dar fără a se limita la furnizarea de Servicii sau plata de către un Utilizator.

 

Utilizatorul recunoaște că internetul poate fi instabil și, uneori, nesigur. Uneori, este posibil ca site-ul web să nu fie disponibil sau este posibil ca Programările online să nu fie procesate sau să nu fie acceptate. În aceste circumstanțe, Schimb-anvelope.ro nu își asumă responsabilitatea.

Schimb-anvelope.ro nu oferă nicio garanție în legătură cu site-ul web. În nicio circumstanță, Schimb-anvelope.ro sau oricare dintre transportatorii sau furnizorii săi nu este răspunzător în vreun fel față de un Utilizator sau de orice altă persoană pentru orice pierdere, daune, costuri, cheltuieli sau alte pretenții (inclusiv daune consecutive și pierdere de profit sau pierdere de venituri) , indiferent de cauzat, inclusiv ca urmare, direct sau indirect, a oricărui defect, deficiență sau discrepanță a site-ului web, inclusiv forma, conținutul și oportunitatea livrării acestuia.

 

Informații și confidențialitate

 • Schimb-anvelope.ro nu va transmite nicio informație personală Vulcanizărilor până la efectuarea unei Programări. Aceste detalii vor fi cele furnizate de Utilizator ca parte a Programării, constând din nume, adresă, numere(e) de telefon de contact și adresa de e-mail, detalii despre mașină. Acest lucru este pentru a permite Vulcanizării să vă identifice corect pe dumneavoastră și Programarea dvs. și să vă contacteze pentru confirmare. Dacă doriți ca Vulcanizarea să nu păstreze datele dvs., vă rugăm să cereți Vulcanizării să le elimine din fișierele lor.
 • Orice număr de înmatriculare al vehiculului introdus pe site poate fi partajat vulcanizărilor.
 • Deținem toate datele personale în conformitate cu principiile de protecție a datelor stabilite în Regulamentul general privind protecția datelor și sunt acoperite în continuare în Politica noastră de confidențialitate.
 • Făcând o programare pe site, sunteți de acord ca Schimb-anvelope.ro să vă ofere mementouri și oferte specifice pentru dvs. și pentru autovehiculul dvs.
 • Orice comunicare (și conținutul acesteia) către un Utilizator de către un Vulcanizare este responsabilitatea Vulcanizării și nu este o recomandare sau o aprobare din partea Schimb-anvelope.ro sau a directorilor sau angajaților săi sau a oricărei părți afiliate. Vulcanizarea este singurul responsabil pentru acuratețea și adecvarea comunicării și a oricărei oferte. Utilizatorii pot contacta Vulcanizarea pentru orice informații suplimentare cu privire la orice comunicări primite de la o Vulcanizare.
 • Un Utilizator trebuie să contacteze Vulcanizarea pentru a trata orice reclamații sau întrebări în legătură cu comunicările trimise de acesta către Utilizator.

În cazul erorilor de procesare sau a timpului de întrerupere a site-ului sau a oricăror alte erori sau întârzieri cauzate site-ului sau programărilor ca urmare a dificultăților tehnologice neprevăzute asociate cu serverele, centrul de găzduire a datelor, furnizorul de servicii de internet sau orice alt motiv, Schimb-anvelope.ro își rezervă dreptul de a lua măsurile pe care le consideră necesare în legătură cu site-ul web.

Acești Termeni de utilizare, accesul și utilizarea site-ului web și condițiile oricărei declinări de garanții și răspundere sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legea română și orice prevedere a acestor termeni care este nulă sau inaplicabilă poate fi separată de acești Termeni de utilizare, fără a afecta caracterul executoriu al altor prevederi.

Actual din 20 decembrie 2022.

iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

iunie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930