fbpx

Politica de confidențialitate a
Schimb-anvelope.ro

Schimb-anvelope.ro este o denumire comercială a PLUTON SERVICE SRL și ia foarte în serios confidențialitatea informațiilor dumneavoastră. Ne angajăm să protejăm și să respectăm datele dumneavoastră cu caracter personal. Politica noastră de confidențialitate de mai jos explică modul în care vom colecta și folosi informațiile pe care ni le furnizați. Putem modifica această politică din când în când, iar versiunea actuală va fi cea publicată pe acest site. Cuvântul „noi” se referă la Schimb-anvelope.ro, dacă nu se indică altfel.

Din când în când, vi se va cere să trimiteți informații personale despre dvs. pentru a primi sau utiliza serviciile pe platforma noastră. Informațiile includ: numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa poștală, numărul de înmatriculare al vehiculului.

Colectăm, folosim și suntem responsabili pentru anumite date personale despre dumneavoastră. Atunci când facem acest lucru, suntem supuși Regulamentului general privind protecția datelor din România.

Nu colectăm și nu solicităm date personale sensibile de la dvs. Datele cu caracter personal sensibile includ date cu caracter personal care dezvăluie originea rasială sau etnică, opiniile politice, convingerile religioase, convingerile filozofice sau apartenența la un sindicat; date genetice și biometrice (atunci când sunt prelucrate pentru a identifica în mod unic o persoană) și date privind sănătatea sau orientarea sexuală.

Dacă aveți 16 ani sau sub, trebuie să aveți permisiunea unui părinte sau tutore înainte de a ne oferi informații personale. Dacă constatăm că am primit informații de la dvs. fără consimțământul corespunzător, ne rezervăm dreptul de a anula toate tranzacțiile și serviciile și de a elimina toate datele personale pe care le-ați furnizat. Veți putea retrimite informațiile atunci când aveți permisiunea necesară.

Vă cerem informații despre dvs., locația dvs. și vehiculul dvs. atunci când utilizați platforma noastră, ne trimiteți e-mail sau ne sunați.

În conformitate cu legea privind protecția datelor, putem folosi datele dumneavoastră cu caracter personal numai dacă avem un motiv întemeiat, de exemplu:

  • unde ați dat consimțământul;
  • pentru a ne conforma obligațiilor legale și de reglementare;
  • pentru executarea unui contract cu dumneavoastră sau pentru a lua măsuri la cererea dumneavoastră înainte de a încheia un contract; sau
  • pentru interesele noastre legitime sau ale unei terțe părți

 

Un interes legitim este atunci când avem un motiv de afaceri sau comercial pentru a vă folosi informațiile, atâta timp cât acest lucru nu este depășit de propriile drepturi și interese. Vom efectua o evaluare atunci când ne bazăm pe interese legitime, pentru a echilibra interesele noastre cu ale dumneavoastră.

Vom folosi informațiile colectate atunci când utilizați site-ul web și/sau faceți o rezervare pe platforma noastră:

  • pentru a vă prezenta Vulcanizări și servicii relevante pentru dvs.;
  • pentru a vă asigura că serviciul pe care l-ați solicitat este livrat și gestionat corect;
  • pentru a vă menține contul pe Schimb-anvelope.ro;
  • pentru a vă cere să revizuiți serviciul primit. Nu aveți nicio obligație să răspundeți la această invitație;
  • unde împărtășim numărul dvs. de înmatriculare a vehiculului cu o vulzanizare participantă, pentru a le permite să vă ofere produse cu reducere sau alte promoții, dacă au o relație anterioară cu dvs. Avem nevoie de acordul dumneavoastră în acest scop.

 

Tabelul de mai jos explică mai detaliat pentru ce folosim datele dumneavoastră personale și de ce. 

În conformitate cu legea privind protecția datelor, putem folosi datele dumneavoastră cu caracter personal numai dacă avem un motiv întemeiat, de exemplu:

  • unde ați dat consimțământul;
  • pentru a ne conforma obligațiilor legale și de reglementare;
  • pentru executarea unui contract cu dumneavoastră sau pentru a lua măsuri la cererea dumneavoastră înainte de a încheia un contract; sau
  • pentru interesele noastre legitime sau ale unei terțe părți

 

Un interes legitim este atunci când avem un motiv de afaceri sau comercial pentru a vă folosi informațiile, atâta timp cât acest lucru nu este depășit de propriile drepturi și interese. Vom efectua o evaluare atunci când ne bazăm pe interese legitime, pentru a echilibra interesele noastre cu ale dumneavoastră.

Vom folosi informațiile colectate atunci când utilizați site-ul web și/sau faceți o rezervare pe platforma noastră:

  • pentru a vă prezenta Vulcanizări și servicii relevante pentru dvs.;
  • pentru a vă asigura că serviciul pe care l-ați solicitat este livrat și gestionat corect;
  • pentru a vă menține contul pe Schimb-anvelope.ro;
  • pentru a vă cere să revizuiți serviciul primit. Nu aveți nicio obligație să răspundeți la această invitație;
  • unde împărtășim numărul dvs. de înmatriculare a vehiculului cu o vulzanizare participantă, pentru a le permite să vă ofere produse cu reducere sau alte promoții, dacă au o relație anterioară cu dvs. Avem nevoie de acordul dumneavoastră în acest scop.

 

Tabelul de mai jos explică mai detaliat pentru ce folosim datele dumneavoastră personale și de ce. 

Pentru ce folosim datele dumneavoastră personale

Motivele noastre

Furnizarea de servicii pentru dvs

Pentru a îndeplini contractul nostru cu dumneavoastră sau pentru a lua măsuri la cererea dumneavoastră înainte de a încheia un contract

Asigurarea respectării politicilor de afaceri, de ex. politici care acoperă securitatea și utilizarea internetului

Pentru interesele noastre legitime sau ale unei terțe părți, adică pentru a ne asigura că respectăm propriile proceduri interne, astfel încât să vă putem oferi cele mai bune servicii

Motive operaționale, cum ar fi îmbunătățirea eficienței, instruirea și controlul calității

Pentru interesele noastre legitime sau ale unei terțe părți, adică să fim cât mai eficienți, astfel încât să vă putem oferi cele mai bune servicii la cel mai bun preț

Asigurarea confidențialității informațiilor cu caracter sensibil din punct de vedere comercial

Pentru interesele noastre legitime sau ale unei terțe părți, și anume pentru a proteja secretele comerciale și alte informații valoroase din punct de vedere comercial pentru a ne conforma obligațiilor legale și de reglementare

Analiza statistică pentru a ne ajuta să ne gestionăm afacerea, de ex. în legătură cu performanța noastră financiară, baza de clienți, gama de produse sau alte măsuri de eficiență

Pentru interesele noastre legitime sau ale unei terțe părți, adică să fim cât mai eficienți, astfel încât să vă putem oferi cele mai bune servicii la cel mai bun preț

Prevenirea accesului neautorizat și a modificărilor la sisteme

Pentru interesele noastre legitime sau ale unei terțe părți, adică pentru a preveni și a detecta activități criminale care ar putea fi dăunătoare pentru dvs. și/sau pentru noi, pentru a ne conforma obligațiilor legale și de reglementare.

Actualizarea evidenței clienților

Pentru a îndeplini contractul nostru cu dumneavoastră sau pentru a lua măsuri la cererea dumneavoastră înainte de a încheia un contract pentru a ne conforma cu obligațiile noastre legale și de reglementare pentru interesele noastre legitime sau ale unei terțe părți, de ex. asigurându-ne că putem păstra legătura cu clienții noștri despre comenzile existente și produsele noi

Promovarea serviciilor noastre către:

  • clienți existenți și foști;
  • terți care și-au exprimat anterior interesul pentru serviciile noastre;
  • terți cu care nu am avut relații anterioare;

Pentru interesele noastre legitime sau ale unei terțe părți, adică pentru a ne promova afacerea către clienții existenți și foști

 

Putem folosi datele dumneavoastră personale pentru a vă trimite actualizări (prin e-mail, mesaj text, telefon sau poștă): 

  • despre produsele și serviciile noastre despre care credem că ar putea fi de interes pentru dvs., inclusiv oferte exclusive, promoții sau servicii noi; și
  • pentru a vă oferi mementouri când urmează să aveți următorul schimb de anvelope 

 

Avem un interes legitim de a folosi datele dumneavoastră cu caracter personal în scopuri de marketing. Aceasta înseamnă că de obicei nu avem nevoie de consimțământul dumneavoastră pentru a vă trimite informații de marketing. Cu toate acestea, acolo unde este necesar consimțământul, îl vom solicita separat și clar.

Aveți dreptul de a renunța la primirea de comunicări de marketing în orice moment prin:

  • contactându-ne la contact@schimb-anvelope.ro
  • folosind link-ul „dezabonare” în e-mailuri 

 

Vă putem solicita să confirmați sau să actualizați preferințele dvs. de marketing dacă ne solicitați să oferim servicii suplimentare în viitor sau dacă există modificări ale legii, regulamentelor sau structurii afacerii noastre.

Datele personale pot fi păstrate la birourile noastre și în cele ale furnizorilor noștri de servicii, cum ar fi furnizorii noștri de servicii de stocare a datelor și furnizorul de e-mail marketing.

Furnizorii noștri de servicii pot avea sediul în afara României.

În conformitate cu legea privind protecția datelor, putem transfera datele dumneavoastră cu caracter personal numai într-o țară sau organizație internațională din afara României, unde:

  • se aplică GDPR UE, Comisia Europeană a decis că țara sau organizația internațională respectivă asigură un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal (cunoscut sub numele de „decizie de adecvare”);
  • există garanții adecvate, împreună cu drepturi aplicabile și căi de atac efective pentru persoanele vizate; sau
  • se aplică o excepție specifică în temeiul legislației privind protecția datelor

Acestea sunt explicate mai jos.

 

Decizia de adecvare

Putem transfera datele dumneavoastră cu caracter personal în anumite țări, pe baza unei decizii de adecvare. Acestea includ:

  • toate țările Uniunii Europene, plus Islanda, Liechtenstein și Norvegia (cunoscute în mod colectiv ca „SEE”);
  • Gibraltar; și
  • Andorra, Argentina, Canada, Insulele Feroe, Guernsey, Israel, Insula Man, Japonia, Jersey, Noua Zeelandă, Elveția și Uruguay.

Lista țărilor care beneficiază de decizii de adecvare se va modifica din când în când. Vom căuta întotdeauna să ne bazăm pe o decizie de adecvare, acolo unde există.

Alte țări în care este probabil să transferăm date cu caracter personal nu beneficiază de o decizie de adecvare. Acest lucru nu înseamnă neapărat că oferă o protecție slabă pentru datele cu caracter personal, dar trebuie să luăm în considerare motive alternative pentru transferul datelor cu caracter personal, cum ar fi asigurarea că există garanții adecvate sau bazarea pe o excepție, după cum se explică mai jos.

 

Transferuri cu garanții corespunzătoare

În cazul în care nu există o decizie de adecvare, putem transfera datele dumneavoastră cu caracter personal într-o altă țară dacă suntem mulțumiți că transferul respectă legea privind protecția datelor, există garanții adecvate și sunt disponibile drepturi aplicabile și căi de atac efective pentru persoanele vizate.

Garanțiile vor include, de obicei, utilizarea unor clauze contractuale standard de protecție a datelor aprobate legal

Pentru a obține o copie a clauzelor contractului standard de protecție a datelor și informații suplimentare despre garanțiile relevante, vă rugăm să ne contactați (consultați „Cum ne puteți contacta” de mai jos).

 

Transferuri în temeiul unei excepții

În absența unei decizii de adecvare sau a unor garanții adecvate, putem transfera date cu caracter personal către o țară terță sau o organizație internațională în cazul în care se aplică o excepție conform legislației relevante privind protecția datelor, de exemplu:

  • ați consimțit în mod explicit la transferul propus după ce ați fost informat despre posibilele riscuri;
  • transferul este necesar pentru executarea unui contract între noi sau pentru a lua măsuri precontractuale la cererea dumneavoastră;
  • transferul este necesar pentru un contract în interesul dumneavoastră, între noi și o altă persoană; sau
  • transferul este necesar pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea pretențiilor legale

De asemenea, putem transfera informații în scopul intereselor noastre legitime imperioase, atâta timp cât aceste interese nu sunt supuse intereselor, drepturilor și libertăților dumneavoastră. Pentru astfel de transferuri se aplică condiții specifice și vom furniza informații relevante dacă și când încercăm să transferăm datele dumneavoastră cu caracter personal pe acest motiv.

Când faceți o rezervare sau trimiteți o întrebare, inclusiv, dar fără a se limita la introducerea unui număr de înregistrare, împărtășim aceste date și, acolo unde este necesar, pentru a face o rezervare, orice informații personale pe care le-ați furnizat unei vulcanizări. Vulcanizarea care primește fie numărul de înregistrare, fie datele personale este responsabilă pentru folosirea informațiilor dumneavoastră în conformitate cu legea. Reamintim tuturor vulcanizărilor abonate la platforma noastră de responsabilitățile lor față de dvs. Trimițându-ne numărul dvs. de înregistrare și orice date cu caracter personal, sunteți de acord ca astfel de transferuri să aibă loc.

Cu excepția vulcanizărilor, putem împărtăși datele dumneavoastră cu furnizorii de servicii și subcontractanți. În cazul în care orice date sunt partajate, vom avea în vigoare acorduri care le cer să vă păstreze datele în siguranță în conformitate cu legile referitoare la datele personale.

Putem transfera informațiile dvs. personale și numărul de înmatriculare a mașinii unei terțe părți, ca parte a vânzării unei părți sau a tuturor afacerilor și activelor noastre către orice terță parte, sau dacă avem obligația de a vă dezvălui sau de a partaja datele dvs. să respecte orice obligație legală sau să impună sau să aplice termenii noștri de utilizare sau să protejeze drepturile, proprietatea sau siguranța clienților noștri. În acest caz, vom lua măsuri pentru a ne asigura că drepturile dumneavoastră de confidențialitate continuă să fie protejate.

Atunci când creați un cont pe Schimb-anvelope.ro, păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal până când vă închideți contul sau datele personale pe care le-am colectat de la dumneavoastră nu mai sunt necesare pentru a efectua acțiunea sau furnizarea serviciului care a fost cerut inițial. Ulterior, vom păstra datele dumneavoastră personale atât timp cât este necesar:

  • pentru a răspunde oricăror întrebări, plângeri sau reclamații făcute de dvs. sau în numele dvs.;
  • pentru a arăta că v-am tratat corect;
  • să țină evidența cerută de lege.

Vom șterge sau anonimiza datele dumneavoastră cu caracter personal într-o perioadă rezonabilă în care nu ați creat un cont.

Am dori să ne asigurăm că sunteți pe deplin conștient de toate drepturile dumneavoastră de protecție a datelor. Fiecare utilizator are dreptul la următoarele:

Dreptul de acces – Aveți dreptul de a solicita copii ale datelor dumneavoastră personale.

Dreptul la rectificare – Aveți dreptul de a solicita să corectăm orice informație despre care credeți că este inexactă. De asemenea, aveți dreptul de a ne solicita să completăm informațiile pe care le considerați incomplete.

Dreptul la ștergere – Aveți dreptul de a solicita ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în anumite condiții.

Dreptul de a restricționa prelucrarea datelor– Aveți dreptul de a solicita să restricționăm prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în anumite condiții.

Dreptul de a vă opune prelucrării datelor– aveți dreptul de a vă opune prelucrării de către noi a datelor dumneavoastră cu caracter personal, în anumite condiții.

Dreptul la portabilitatea datelor – Aveți dreptul de a solicita să transferăm datele pe care le-am colectat către o altă organizație, sau direct către dumneavoastră, în anumite condiții.

 

Dacă faceți o cerere, avem la dispoziție o lună pentru a vă răspunde. Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la adresa noastră de e-mail: contact@schimb-anvelope.ro

Sau trimite-ne o scrisoare la:

Calea Moldovei 35, Bacău, 600352

La fel ca mulți alți furnizori de servicii pe internet, platforma noastră folosește cookie-uri. Cookie-urile sunt fragmente mici de date text trimise de pe o platformă și stocate în browserul dumneavoastră. Acest lucru permite platformei noastre să vă recunoască atunci când vizitați din nou site-ul. Acestea sunt folosite pentru a colecta informații statistice despre vizitele pe platforma noastră sau pentru a vă aminti preferințele din vizitele anterioare. Cookie-urile nu stochează informații de identificare personală.

Dacă refuzați un cookie, acesta poate împiedica funcționarea corectă a site-ului sau chiar vă poate împiedica accesul în anumite zone.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica noastră privind cookie-urile.

Platformele noastre pot conține link-uri către alte site-uri din afara grupului. Schimb-anvelope.ro nu este responsabil pentru confidențialitatea și securitatea acestor site-uri. Această politică de confidențialitate se aplică numai acestei platforme.

Dacă comunicați cu noi prin e-mail, trebuie să fiți conștient de faptul că natura Internetului este de așa natură încât comunicarea necriptată poate să nu fie sigură și să treacă prin mai multe țări diferite în drum spre noi. Vă rugăm să nu ne trimiteți e-mail cu informații confidențiale sau sensibile, cum ar fi detaliile cardului dvs. de credit. Nu putem accepta responsabilitatea pentru accesul neautorizat la informațiile dumneavoastră, care este în afara controlului nostru.

Când creați un cont pe Schimb-anvelope.ro, ar trebui să utilizați o parolă care oferă un nivel adecvat de securitate. Sunteți responsabil pentru păstrarea parolei în siguranță și vă cerem să nu împărtășiți parola cu nimeni.

Nu avem acces la parola dvs., dar dacă o pierdeți, ne puteți cere să resetam parola din contul dvs.

Dacă credeți că oricare dintre datele pe care le deținem despre dumneavoastră este incorectă sau este utilizată greșit sau doriți informații suplimentare, ne puteți contacta la adresa de mai jos:

Calea Moldovei 25, Bacău, 600352, RO

Dacă doriți să raportați o plângere sau dacă considerați că nu v-am abordat îngrijorarea într-un mod satisfăcător, puteți contacta Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Site:

https://www.dataprotection.ro/?page=noua%20_pagina_regulamentul_GDPR

Revizuim Politica noastră de confidențialitate în mod regulat. Aceast document a fost actualizat pe 18.12.2022

februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123
februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123